Voor een compassievolle relatie met jezelf en je omgeving

Compassievol jezel

Compassievol jezelf: individueel traject (4 of 8 maanden)
Buig compassievol je innerlijke beperkingen om en wordt jezelf.

Ben je op zoek naar een fundamentele verandering in je leven? Dan is het intensieve programma Compassievol jezelf iets voor jou.

In dit één op één traject gaan we vier of acht maanden met elkaar op stap. Dit programma bied je de kans om de diepte in te gaan en gevoelens van onvolkomenheid, innerlijke beperkingen en patronen te doorleven, te verwerken en je ervan te bevrijden. 
Dit traject bestaat naast een start-up bijeenkomst van één dagdeel uit live en online coachsessies. Aan de hand van het studiemateriaal en thuiswerkopdrachten kan je ontwikkeling zich ook tussen de sessies door verdiepen. 

Ik begeleid je om alle thema’s die naar boven komen op een compassievolle manier tegemoet te treden, zodat de wijsheid ervan ruimte krijgt en door jou ontvangen kan worden. Vervolgens reik ik je mogelijkheden aan om dat wat je ontdekt hebt in te zetten op een manier die bij jou past en aansluit bij wat voor jou belangrijk is in je leven.

Door de integrale aanpak, waarbij je gevoelens, je (manier van) denken en je intuitie worden aangesproken, zal er een diepgaande en blijvende verandering plaatsvinden.

Alles wat je tijdens dit traject wordt aangereikt, wordt op zo’n manier aangeboden dat je, ook wanneer het traject is afgelopen, voldoende tools hebt om je zelf te kunnen blijven begeleiden.

Wat levert dit programma je op:

  • Meer rust, ruimte en ontspanning
  • Meer levensvreugde
  • Je zult ervaren dat er niks “mis” met je is
  • Je innerlijke strijd komt tot rust
  • Je bouwt een accepterende en vergevende relatie met jezelf op
  • Je komt meer en meer in contact met aspecten die echt belangrijk voor je zijn in je leven

Wil je meer weten over de inhoud en opbouw van dit programma, zoek dan contact met me. In een vrijblijvend online gesprek kijken we samen waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan helpen om een compassievolle relatie met jezelf en je omgeving op te bouwen. Je ontvangt dan ook de uitgebreide programmabeschrijving. 

 JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Top